Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

M1 Adana AVM’de Twist ile Kendi Ürününü Kendin Tasarla!

M1 Adana AVM’de Twist ile Kendi Ürününü Kendin Tasarla!

- SENİN İÇİN MODA–

M1 Adana AVM’de Twist ile Kendi Ürününü Kendin Tasarla!

 

 

- SENIN IÇIN MODA–

 

M1 Adana Alisveris Merkezi’nde TwixJapon Sanatçilarindan Olusan Ekip, Japon Kagit Boyama Sanati ile Body Marbling Teknigini Tanitti.

 

 

M1 Adana Alisveris Merkezi, Moda ilgili yapmis oldugu etkinlikler ile Adana’da en popüler Alisveris Merkezi olma ünvanini sürdürüyor. eÖzgür sokak ruhunun temsilcisi Twist,Japon sanatçilardan olusan Dirty Workers (DWS) ekibiyle yaz tatilinde çiktiklari karavan yolculugunda çok renkli bir yol hikayesi anlatmaya devam ediyor.

 

2016 yilindan beri Twist’in yaz sezonlarinda yer aldigi festival projelerinden asina oldugumuz, Japon sanatçilardan olusan Dirty Workers (DWS) ekibinin çilgin body marbling yolculugu bu sezon TWIST x DWS Kapsül Koleksiyonu’nda hayat buluyor.

 

Antik Japon kagit boyama sanati Suminagashi’den ilham alarak yarattiklari özel body marbling teknigini ilk olarak Türkiye’de, cilt dostu boyalarla vücuda uygulayarak, ciddi bir hayran kitlesi kazanan DWS, simdiyse bu çalismayi yeni bir kapsül koleksiyon ile taçlandirarak bambaska bir boyuta tasiyor.

 

Istanbul’dan baslayarak karavan yolculuguna çikacak olan DWS ekibi, Temmuz ayi boyunca Türkiye’nin yazlik bölgelerindeki Twist magazalarini ziyaret ederek modaseverlerle bulusmaya hazirlaniyor.

 

Magazadan veya online’da satisa sunulacak olan TWIST X DWS kapsül koleksiyonundan eventler sirasinda seçecegin bir ürünü, diledigin renk ve desen ile kisisellestirerek aninda tasarlatabilir; ya da hazir olarak sunulan özel koleksiyondan en begendigin parçayi seçerek stil sahibi Twisterlar arasina katilabilirsin.

 

TWIST X DWS kapsül koleksiyonunda, Japon kültürünün vazgeçilmezi kimonolar ile yaz sicaklarinin eslikçisi elbiseler, body marbling teknigi sayesinde kisiye özel tasarim anlayisi ile yepyeni bir kimlige bürünüyor. Kuskusuz ilham panosu yaratacak bir etkiye sahip bandana ve sneakerlar dans etmeyi ve eglenmeyi seven Twisterlara en keyifli gün batimi partilerinde eslik etmeyi bekliyor. Serin yaz aksamlarinin kurtaricisi sweatshirtler ve mevsimin vazgeçilmezi basict-shirtlerse stil sahibi görünümleri parlatacak parçalar arasinda yerini aliyor.

 

Sen de TWIST x DWS Kapsül Koleksiyonu’ndan bir parçayi, tercih edecegin renk ve desende tasarlatmak ve DWS ekibiyle tanismak istiyorsan magazalarimiza davetlisin!

 

Japon DWS ekibinin karavan yolculugunu izlemek ve Temmuz ayi seyahat takvimini ögrenmek için @twistturkiye Instagram hesabini takipte kal!



Anahtar Kelimeler: SENİN İÇİN MODA–
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli